Μέτρα στήριξης του Δήμου Λαμιέων για Εμπόρους και λοιπούς Επαγγελματίες .

   Από την πρώτη στιγμή εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων ο Δήμος Λαμιέων ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε εκπτώσεις ιδιαίτερα στους επαγγελματίες, όλους όσους δηλαδή διατηρούν επαγγελματική στέγη σε όλο το εύρος του Δήμου.

   Οι συγκεκριμένες εκπτώσεις θα αφορούν κατά περίπτωση τα τέλη καθαριότητας, τα τέλη δημοτικού φωτισμού, τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, τα ενοίκια των μισθωμένων επαγγελματικών χώρων του Δήμου, όπως επίσης και άλλα πρόσθετα μέτρα τα οποία συζητούνται και αναμένεται να αποτυπωθούν το επόμενο διάστημα.

   Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στο site του Δήμου, κάθε επαγγελματίας μπορεί να υποβάλει ηλεκτρονικά αίτηση,προσκομίζοντας παράλληλα και τα στοιχεία τα οποία ζητούνται για την ταυτοποίηση του . Μπορείτε να κάνετε την αίτηση κάνοντας κλικ ΕΔΩ 

   Καλούμε όλους τους συναδέλφους,μέλη ή όχι του Συλλόγου,να κάνουν το συντομότερο δυνατό την αίτηση,έτσι ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να δούν τις ανάγκες και να αποφασίσουν για πόσο διάστημα και σε τι εύρος θα ανέλθει η οικονομική στήριξη των Επιχειρήσεων.

 

Αξιολόγηση Χρήστη
 

Τελευταία ενημέρωση

Λόγω έλλειψης απαρτίας ορίζεται σαν νέα ημερομηνία ...
Καλούνται όλα τα μέλη του Δ.Σ. να συμμετάσχουν στη ...
   Μετά από προτροπή της Ε.Σ.Ε.Ε. , υπενθυμίζουμε στους ...
Με γνώμονα,τόσο την προστασία των εργαζομένων στα ...
   Από την πρώτη στιγμή εφαρμογής των περιοριστικών ...

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

<< Ιούλ 2020 >>
ΔΤΤΠΠΣΚ
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Follow on Twitter